Skocz do zawartości

[3] Dzień z życia Pomocnika #1

Rekomendowane odpowiedzi

lPm2J1N.png

Dzień dobry. :kappa:

Przed Wami wpis z serii "Dzień z życia Pomocnika", serwera Creative mcplay.pl żeby nie było. :P Jak zawsze, po dniu pracy, pierwsze co robię to witam się z kobietą :kappa:, włączam komputer no i oczywiście wchodzę na serwer mcplay.pl żeby pilnować porządku i banować cheaterów, nawet na Creative się trafiają na PvP. 

I się dziś trafił perfidny przypadek, gość miał miecz enchantowany na dośc wysoki level, bo aż na 127, prezentował się on tak (odebrałem mu go):

Spoiler

eb838911413045d3a3768831fda0ac11.png

Ja nie wiem jak można być tak perfidnym, żeby oszukiwać na PvP w ten sposób, tym samym psując grę innym, tak samo było też ze zbroją, takie same enchanty jak miecz miała, więc nie ma moim zdaniem potrzeby pokazywać. Również zdarzają się i zgłoszenia na serwerowe wyróżnienie, jakim jest ranga Architekt, osobą która decyduje kto ma ją dostać jestem rzecz jasna ja... Dziś wyjątkowo były aż 2(!) zgłoszenia na tą rangę, niestety osoby, które się zgłosiły nie miały budowli, które byłyby wystarczające na te zaszczytne wyróżnienie, jakim jest niewątpliwie ranga Architekt:

Spoiler

e414605dd7f94d118c53454f52018ba4.png

Nicki zamazane, nie chciałem robić wstydu :kappa: 

Również jednym z ciekawszych przypadków był pewien gracz, który chciał architekta za taką brzydką (moim zdaniem oczywiście) działkę, po mojej ocenie uznał, że jestem dziwny nie dając mu architekta za nią:

Spoiler

1puEXaJ.jpg

cm7TaMV.jpg

MPARcSU.jpg

Był również i taki śmieszek, który chciał chyba żebym go uczył, tylko czego ja miałem uczyć? Od uczenia jest przecież szkoła:

Spoiler

1827ebfc4e3949efa59f088da56adfe4.png

A gdyby było mało wrażeń, był również taki śmieszek, który zaspamił chat, że czytać nie szło:

Spoiler

ca3c598de8dc473cb1c279f25a14fa67.png

Tak więc, przestrzegajcie regulaminu serwera i ładnie budujcie, a być może zostaniecie przeze mnie nagrodzeni. Dodam również, że trwa budowa nowego spawnu, który już wkrótce zostanie zaprezentowany w całej okazałosci i inne rzeczy. w tym zmiany kadrowe w administracji, które zostaną opisane w najbliższy, mam nadzieję ciepły weekend. Już za 2 dni kolejna część z serii "Dzień z życia Pomocnika". Mam nadzieję, że będziecie czekać na nią dośc niecierpliwie, szczególnie że seria oparta jest na tym, co na serwerze działo się danego dnia, czyli dnia w którym piszę i publikuję wpis na blogu. Tak więc, tym akcentem kończymy ten wpis, i jak wspomniałem już wcześniej, kolejny wpis już za 2 dni. trzymajcie się ciepło, do usłyszenia.

Pozdrawiam cieplutko :kappa:

SjG8I5x.png

https://skript.pl/temat/16888-3-dzie%C5%84-z-%C5%BCycia-pomocnika-1/

Woah.

Nic bardziej mnie nie ciekawiło niż wypociny helperka mcplaya! Zacznijmy od tego że jedynie z waszej winy gracze mają takie miecze, bo zaskocze was iż nie ma cheata na miecz 127. Po drugie jak możesz wyśmiewać się z kogoś kto chciał architekta? Jakbyś ty się czuł gdybym wrzucił twoją budowle na forum publiczne i powiedział "patrzcie ale brzydkie!". Poza tym co to ma być, "przestrzegajcie regulaminu i ładnie budujcie" sugerujesz tutaj że trzeba tylko ładnie budować? Przecież tryb creative jest po to żeby uczyć się budować.

Nie chce nic mówić, ale twoja składnia to jest jakiś żart.

https://skript.pl/temat/16888-3-dzie%C5%84-z-%C5%BCycia-pomocnika-1/#findComment-117045

• Ixidi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...