Hvgdc 1 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Witam napisze mi ktoś skrypt? Dokładnie chodzi mi oto gdy gracz wejdzie ma serwer otrzymuje książkę w której będzie napisane "Witaj na serwerze LuckyHc życzymy miłej gry!" I żeby nie mógł tego wyrzucić i gdy umrze zawsze będzie miał to przy sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Mogę Ci napisać tylko na tą książkę z nazwą gdy wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 5 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 14 minut temu, mateuszeqq13212 napisał: Mogę Ci napisać tylko na tą 15 minut temu, mateuszeqq13212 napisał: Mogę Ci napisać tylko na tą książkę z nazwą gdy wchodzi Spoko to napisz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) on join: give player enchanted_book named "&3Witaj na serwerze LuckyHc życzymy miłej gry" Nie testowane ! Edytowane 5 marca 2017 przez mateuszeqq13212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hvgdc 1
Witam napisze mi ktoś skrypt?
Dokładnie chodzi mi oto gdy gracz wejdzie ma serwer otrzymuje książkę w której będzie napisane "Witaj na serwerze LuckyHc życzymy miłej gry!"
I żeby nie mógł tego wyrzucić i gdy umrze zawsze będzie miał to przy sobie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi