Hvgdc 1 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) Witam zrobi mi ktoś skrypt na wyspy? Chodzi mi żeby były komendy /wyspa stworz-Ma tworyć wyspe i teleportować do niej /wyspa usun-Usuwa wyspe /wyspa teleport-Teleportuje do wyspy /wyspa dodaj (nick)-dodaje gracza do wysoy /wyspa usun (Nick)-usuwa gracza z wyspy Takie potrzebne komendy Za dobry i działajacy skrypt daje plusika ! Edytowane 27 lutego 2017 przez Hvgdc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Ale komenda /wyspa stworz co ma robić bo nie rozumiem? Ma teleport jakis tworzyc? Opisz to jakos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 27 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 13 minut temu, Crystal_PL napisał: Ale komenda /wyspa stworz co ma robić bo nie rozumiem? Ma teleport jakis tworzyc? Opisz to jakos.. Napiszesz mi>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Rozumiem, że ma to być alias w skrypcie do istniejących już komend: command /wyspa [<player>]: trigger: if arg 1 is "stworz": execute player command "komendanatworzeniewyspy" if arg 1 is "usun": execute player command "komendanausuwaniewyspy" if arg 1 is "teleport": execute player command "komendanatpdowyspy" if arg 1 is "dodaj": if arg 1 is set: execute player command "komendanadodawaniedowyspy przy czym nick zastąp %arg 1%, np. is add %arg 1%" if arg 1 is "usun": if arg 1 is set: execute player command "komendanausuwaniezwyspy przy czym nick zastąp %arg 1%, np. is add %arg 1%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 1 godzinę temu, Hvgdc napisał: Napiszesz mi>? Ale co mam napisac? Opisz to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hvgdc 1
Witam zrobi mi ktoś skrypt na wyspy?
Chodzi mi żeby były komendy
/wyspa stworz-Ma tworyć wyspe i teleportować do niej
/wyspa usun-Usuwa wyspe
/wyspa teleport-Teleportuje do wyspy
/wyspa dodaj (nick)-dodaje gracza do wysoy
/wyspa usun (Nick)-usuwa gracza z wyspy
Takie potrzebne komendy
Za dobry i działajacy skrypt daje plusika !
Edytowane przez HvgdcOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi