golabek1906 0 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) Zostałem zbanowany za MULCIAK !!!! Moja siostra ma na tym samym komputerze 2 konto !!! Ona również została zbanowana!!!! Nie ma tego w regulaminie ( że nie mozna miec mulciaków to tak na marginesie ) prosze o unban na konto golabek1906 bardzo sie starałem nad budowlami które są na dzialce. Jesli będzie trzeba to zapłace!! Bardzo prosze. Po banie na konto AdaDobraRada siostra wiecej juz nie grala na tym koncie lecz na moim. Zostałem ostrzezony chociaz w ogóle z tego konta (AdaDobraRada ) po zbanowanie go NIEKORZYSTAŁEM! Jeszcze raz bardzo prosze o unban BŁAGAM!!! ( juz chciałem w tym samym dniu wykupic sponsora na 14 dni gdy nagle zostalem zbanowany) A na tym samym IP nie miałem wiecej kont o co chodzi ???? Edytowane 27 lutego 2017 przez golabek1906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3.9 Regulamin ten jest nadrzędny wobec tego na serwerach. Jeżeli jesteś w stanie potwierdzić, że ty, a siostra to dwie inne osoby (np. poprzez rozmowę na ts) to otrzymasz unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golabek1906 0 Opublikowano 27 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Oczywiście! może to być zdjęcie prywatne ??? bo mam takich kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Weryfikacja przeprowadzona na pw, odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi