Skocz do zawartości

zostałem zbanowany za nic

golabek1906
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałem zbanowany za MULCIAK !!!!

Moja siostra ma na tym samym komputerze 2 konto !!! Ona również została zbanowana!!!!  Nie ma tego w regulaminie ( że nie mozna miec mulciaków to tak na marginesie ) prosze o unban na konto golabek1906 bardzo sie starałem nad budowlami które są na dzialce. Jesli będzie trzeba to zapłace!! Bardzo prosze.

Po banie na konto AdaDobraRada siostra wiecej juz nie grala na tym koncie lecz na moim. Zostałem ostrzezony chociaz w ogóle z tego konta (AdaDobraRada ) po zbanowanie go NIEKORZYSTAŁEM! Jeszcze raz bardzo prosze o unban BŁAGAM!!! ( juz chciałem w tym samym dniu wykupic sponsora na 14 dni gdy nagle zostalem zbanowany) A na tym samym IP nie miałem wiecej kont o co chodzi ???? 

Edytowane przez golabek1906

Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...