patryk59 1 Opublikowano 26 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2017 Witam Potrzebuje na mój serwer minecraft skryptu na /sklep jak na dragon-survival.eu Wiem ze to pracochlonny skrypt ale bardzo go potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 26 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2017 Chodzi ci o ten co sie otwiera gui i mozna sprzedac i kupic itemki? Jak tak to masz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryk59 1 Opublikowano 26 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2017 Tak chodzi mi o sklep w gui iddentyczny jak na dragonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 26 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2017 Godzinę temu, patryk59 napisał: Tak chodzi mi o sklep w gui iddentyczny jak na dragonie Wstaw zdjęcie tego sklepu a ja tobie wykonam taki skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryk59 1 Opublikowano 27 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Sory ale za dużo bym musiał zdjec wstawiac czy mógl byc wbic na dragon-survival,eu i wpisac /sklep bede wdzieczny jesli to zrobisz Ortografia //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
patryk59 1
Witam Potrzebuje na mój serwer minecraft skryptu na /sklep jak na dragon-survival.eu Wiem ze to pracochlonny skrypt ale bardzo go potrzebuje.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi