WafelX 0 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Witam chciał bym was poprosić o skrypt na walki graczy Ma być coś takiego : Kaj się wpisze komede np. /walki - wyświetla się na czacie coś takiego że admini mogą wybrać tryb np. dwa na dwa ,jeden na jednego ,trzech na trzech itp. admini wpisują komende /walka start [tryb] i na coś w tym stylu że np. warp tych graczy teleportuje czy coś się wcześniej ustawia. MYŚLĘ ŻE NAPISAŁEM TO WSZYSTKO ZROZUMIALE ! DZIĘKI ! ZA POMOC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Chodzi tobie o takie coś? Tutaj jest ich skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WafelX 0 Opublikowano 25 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 10 minut temu, HaX1oR napisał: Chodzi tobie o takie coś? Tutaj jest ich skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tak tylko że ty mi przesłałeś link do skryptu podobny do pluginu 1vs1 a mi chodzi coś takiego że można by było więcej graczy że admin mógł je wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WafelX 0
Witam chciał bym was poprosić o skrypt na walki graczy
Ma być coś takiego :
Kaj się wpisze komede np. /walki - wyświetla się na czacie coś takiego że admini mogą wybrać tryb
np. dwa na dwa ,jeden na jednego ,trzech na trzech itp.
admini wpisują komende /walka start [tryb] i na coś w tym stylu że np. warp tych graczy teleportuje czy coś się wcześniej ustawia.
MYŚLĘ ŻE NAPISAŁEM TO WSZYSTKO ZROZUMIALE !
DZIĘKI ! ZA POMOC !
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi