MrClaasPL 4 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Potrzebuje na szybko skryptu ktory wlacza i wylacza tnt o danej godzinie Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Testowy 5 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 mogę ci napisać na wyłączanie i włącznie przez komędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Wykonałem dwa skrypty: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 @HaX1oR ja bym zrobił "on explode" bo nwm jak to bedzie dzialac z dispenserami ale skrypt fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrClaasPL 4
Potrzebuje na szybko skryptu ktory wlacza i wylacza tnt o danej godzinie
Z góry dziękuje za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi