jezel123 0 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) grałem sobie i nagle mnie wyrzuciło mnie z serwera, potem jak wchodzę to jest napisane, że mam 0 zabójstw i 0 śmierci, 0 hajsu i 0 punktów a miałem 5 tysięcy hajsu, 206 śmierci, 197 zabójstw i 940 punktów teraz nie mogę pisać na czacie czy mogę odzyskać te rzeczy? Edytowane 21 lutego 2017 przez jezel123 miecz pojawił się w enderchest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górnik69 16 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Tak wbij na serwer i zobacz czy masz tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezel123 0 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 już tak nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi