ninjaofninja 0 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Potrzebuje mocnego antycheata coś w stylu takiego jak na serwerze gracekyt.pl lub meagenchant.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Najlepszy jaki widziałem DAC ktroszke go trzeba skonfigurować (DakataAntiCheat) nie wnikam jak go pozyskasz, have fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Napisz do technika tego serwerka słabego jutuberka (gracktyt) i powiedz, że mu zapłacisz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 idrizdi 1 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 1 godzinę temu, foxeik napisał: Najlepszy jaki widziałem DAC ktroszke go trzeba skonfigurować (DakataAntiCheat) nie wnikam jak go pozyskasz, have fun Dac to [ciach]o ktore mkzna na necje znalezc w 2min juz spartan czy solen jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 To jest to co ja mam i jestem z niego zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 @idrizi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 idrizdi 1 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) 5 godzin temu, foxeik napisał: @idrizi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Published on Dec 2, 2016 a spartana jest najnowsza wersja w ten pt zreszta pokaz mi lepszego anty na 1.7 bo strzelam ze kolega ma serwer 1.7 jak wiekszosc Edytowane 21 lutego 2017 przez idrizdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 szkoda mi czasu na takie rozmowy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 idrizdi 1 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 8 godzin temu, foxeik napisał: szkoda mi czasu na takie rozmowy ;P daj mi na pw ip swojego serwa zobaczymy jaki dac jest dobry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ninjaofninja 0
Potrzebuje mocnego antycheata coś w stylu takiego jak na serwerze gracekyt.pl lub meagenchant.pl
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi