creepek 66 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 Witam, Kto mi napisze stronę na wyświetlanie listy gracz online wraz z główkami. A informacje na stronie są aktualizowane co 1 minutę przez skrypt. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 22 minuty temu, wiktorelex napisał: Witam, Kto mi napisze stronę na wyświetlanie listy gracz online wraz z główkami. A informacje na stronie są aktualizowane co 1 minutę przez skrypt. Dziękuję Polecam Ci Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! gdzie masz swoje główki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 4 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 Teraz, Jahek napisał: Polecam Ci Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! gdzie masz swoje główki Tylko że to API!!! Próbowałem to i mie działa mi na większości serwerach!!! działa tylko na krai**mc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
creepek 66
Witam,
Kto mi napisze stronę na wyświetlanie listy gracz online wraz z główkami.
A informacje na stronie są aktualizowane co 1 minutę przez skrypt.
Dziękuję
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi