Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Ten hacker znowu mi rozwalił server i reklamuje to swoje Damage-Core.pl Wbił na wszystkie serwery mimo ipwithelist itp Normalnie se wbija na serwer nie logując się na moje konto nie ma uprawnień ale może wszystko robić. Pluginy i skrypty nie sprawdzają jego ip ani nic. Nic nie działa wobec niego. Wszystko go ignoruje. Co robić ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Zobacz, czy nie dal sobie wczesniej rangi lub op. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 (edytowane) 8 minut temu, Ixidi napisał: Zobacz, czy nie dal sobie wczesniej rangi lub op. Wgrywam backupy all plików. Nie ma prawa do rang itp posiadania. A moje hasło zawsze jest takie jakie było nie do zgadnięcia i ciągle nowe daje. Gościu normalnie wszystko omija i niszczy. PODSUMOWANIE: Nie ma prawa taka sytuacja. Jak on to robi ? Mojego hasła nawet nie tyka. Tutaj jeden film: (Są inne u FireCoffePL jeszcze itp) Edytowane 2 lutego 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Powiedz czy masz LogIT do logowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 32 minuty temu, Jahek napisał: Powiedz czy masz LogIT do logowania? Pisałem wcześniej sto razy że Authme Reloaded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Ok chyba mam coś nie trzeba być zalogowanym aby wpisac komendy bungeecorda Wprowadze plugin na swoje ip na all serwery aby tylko bylo. I zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 6 minut temu, xN0MANDx napisał: Ok chyba mam coś nie trzeba być zalogowanym aby wpisac komendy bungeecorda Wprowadze plugin na swoje ip na all serwery aby tylko bylo. I zobaczymy. zablokuj komende /servers /server i podaj ip serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 (edytowane) 36 minut temu, Jahek napisał: zablokuj komende /servers /server i podaj ip serwera. Mc.EvolutionCraft.PL A /server zauważyłem właśnie godzinę temu że działa bawiąc się w detektywa ;x (nie istnieje takie coś jak /servers) Ale nadal mnie dziwi jak gościu dawał se opy skoro wszędzie miałem hasła. i mógł używać jedynie /server /end itp Em dobra pomyślałem (jak zawsze gdy muszę) i wymyśliłem mleko zabezpieczenia nowe. Do Zamknięcia. (TAK Z PS: nie da się zablokować komendy /server itp bo bungeecord wychwytuje (dlatego można odjąć permisje ale ja wolałem co innego)) # ZAMYKAM (Zara ixidi tu dorobi napisik, że on/ona zamyka ^_^ i wstawi obrazeczek w poście swoim ~ jestem kappawidzem ^_^) //Yep ~Ixidi Edytowane 2 lutego 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Ten hacker znowu mi rozwalił server i reklamuje to swoje Damage-Core.pl
Wbił na wszystkie serwery mimo ipwithelist itp
Normalnie se wbija na serwer nie logując się na moje konto nie ma uprawnień ale może wszystko robić.
Pluginy i skrypty nie sprawdzają jego ip ani nic. Nic nie działa wobec niego. Wszystko go ignoruje.
Co robić ?...
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi