Skocz do zawartości
  • 0

Szukam skryptu

Usunięty#450

Pytanie

Siemka mam pytanie czy istnieje skrypt że jak wejdziemy na serwer dostajemy np do 1 slotu kompas z zmienioną nazwą opisem który po kliknięciu wykonuje komendę na 5 slot zegarek który robi to samo i np na 9 slimeball który robi to samo? A po ponownym wejściu usuwa nam się eq i dodaje to samo?
Jeśli nie ma czegoś takiego czy ktoś mi pomorze to zrobić?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam problem skrypt dawał itemy bez nazw, opisów i komend przerobiłem go:

#on join:        clear player's inventory        give ENCHANTED BOOK named "&c&k&lLLLLL &4Menu Serwera &c&k&lLLLLL" with lore "&7Menu Serwera &4PvP&lGames&7!" to slot 0 of player's inventory        give EYE OF ENDER named "&6Widocznosc Graczy" with lore "&7Uzyj By Ukryc I Pokazac Graczy!" to slot 4 of player's inventory        give EMERALD named "&2Menu &lV.I.P" with lore "&7Menu Tylko Dla Rang &6VIP&7/&6&lSVIP&7!" to slot 8 of player's inventory#on click with ENCHANTED BOOK:        if name of player's tool is "&c&k&lLLLLL &4Menu Serwera &c&k&lLLLLL":                execute command "/chc open menu.yml"#on click with EYE OF ENDER:        if name of player's tool is "&6Widocznosc Graczy":                execute command "/hideallplayers"#on click with EMERALD:        if name of player's tool is "/chc open vip.yml":                execute command "/chc open vip.yml"

Brak błędów daje itemy tylko nadal bez nazw opisów i komend...

Edytowane przez krysti500

• 0

Masz sk+ ?

edit:

Zmien 

on click with EMERALD:        if name of player's tool is "/chc open vip.yml":                execute command "/chc open vip.yml"

na 

on click with EMERALD:        if name of player's tool is "&2Menu &lV.I.P":                execute command "/chc open vip.yml"
Edytowane przez Nieaktywny

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...