V3rSky 1 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) Witam, szukam skryptu na komendę /tps, wiem jest chyba w essentials taka ale w skrypcie. //Poprawiam błąd ortograficzny w tytule tematu ~Myszak ? Edytowane 28 stycznia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! proszę, wiem ze nie gotowy skrypt, ale sądze ze dasz rade, wymagane: wildskript ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V3rSky 1 Opublikowano 28 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Mógłbyś zrobić takie coś że jak gracz wpiszę /tps, to piszę na chacie Tps: (tps'y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 on script reload: <tab> set {_tps} to tps command /tps: <tab>trigger: <tab><tab>send "&a%{_tps}%" sprawdz czy zadziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
V3rSky 1
Witam, szukam skryptu na komendę /tps, wiem jest chyba w essentials taka ale w skrypcie.
//Poprawiam błąd ortograficzny w tytule tematu ~Myszak ?
Edytowane przez MyszakOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi