kamki 0 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Zaczęło się tak że uruchamiam se MC 1.11.2 i wchodze ma serwer i na parkour... skacze se na easy3 chyba czy jakiś tam inny i nagle AntyCheat mnie wywala za "cheaty" na których nie grałem... skoczyłem na klocek i mnie wywaliło (Bana nie dostałem tylko kicka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Zalecamy zmienić wersje na 1.10.2 optifine Proszę podać powód, data, godzina, nick i wersja minecraft. Przykład: Daltonez s1v4 13:23 03.01.2017 1.7.2 Optifine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 Timeout, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi