Xayanix 51 Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 Witajcie, tak jak w temacie, napisze mi ktoś przykładowy kod w którym byłyby zajęte dwa miejsca na tabliście? Bo nie mam pojęcia jak to zrobić. on join: set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%name of player%", false and 0 player.sendPacket{{_packet::*}}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 on join: # Wyczysc tab dla gracza loop all players: set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%loop-player%", false and 0 player.sendPacket{{_packet::*}}; # Wyslij set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "Slot 1", true and 0 player.sendPacket{{_packet::*}}; set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "Slot 2", true and 0 player.sendPacket{{_packet::*}}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 15 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 No i cudnie, dzięki wielkie. // Tak więc zamykam - Panda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xayanix 51
Witajcie, tak jak w temacie, napisze mi ktoś przykładowy kod w którym byłyby zajęte dwa miejsca na tabliście? Bo nie mam pojęcia jak to zrobić.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi