TwTomus 1 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Witajcie Mam pewny problem. Potrzebuje skriptu ze jak biegam po GRASS to zostawiam po sobie ślad czyli Kolorowe Wełny lezace na ziemi i problem jest w tym ze jak zbiore 1 welne to ma mi dodac 1 punkt to zmiennnej a ta welne ma mi usunac z Inventory. Druga sprawa jest taka ze chcialbym aby pisalo mi na np.Drewnianym mieczu ile zebralem juz welny Poprawiam tytuł //xVendrome Edytowane 7 stycznia 2017 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TwTomus 1
Witajcie
Mam pewny problem. Potrzebuje skriptu ze jak biegam po GRASS to zostawiam po sobie ślad czyli Kolorowe Wełny lezace na ziemi
i problem jest w tym ze jak zbiore 1 welne to ma mi dodac 1 punkt to zmiennnej a ta welne ma mi usunac z Inventory.
Druga sprawa jest taka ze chcialbym aby pisalo mi na np.Drewnianym mieczu ile zebralem juz welny
Poprawiam tytuł //xVendrome
Edytowane przez xVendromeOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi