xPatrykPlayX 2 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) Witam prosze o napisania skryptu na kity w gui Tylko nie ma byc to polaczone z Essentialsem tylko wlasne tworzenie kitów w skrypcie Dodatkowo ma byc opis co sie znajduje czas po jakim sie bieze oraz dostepnosc czy gracz moze wziac itd. Mozecie dac tylko 1 przykladowy ja reszte sobie dorobie Edytowane 29 grudnia 2016 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Gotowe, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Stworzyłem kit gracz w którym jest diamentowy miecz. Kit można brać co 5 minut. Mam nadzieję, że zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xPatrykPlayX 2
Witam prosze o napisania skryptu na kity w gui
Tylko nie ma byc to polaczone z Essentialsem tylko wlasne tworzenie kitów w skrypcie
Dodatkowo ma byc opis co sie znajduje czas po jakim sie bieze oraz dostepnosc czy gracz moze wziac itd.
Mozecie dac tylko 1 przykladowy ja reszte sobie dorobie
Edytowane przez Derpy HoovesOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi