NoVemberr_ 12 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Elo, napisał ktoś by dla mnie skrypt na lvl górnictwa? Ma przede wszystkim posiadać: - Prefix na chacie - ma być mały I to na tyle z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Testowy 5 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) masz tu kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli pomogłem daj Lubie To! Edytowane 21 stycznia 2017 przez Testowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartex127 8 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Tutaj masz kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 22.01.2017 o 10:21, bartex127 napisał: Tutaj masz kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Fajne a zrobisz jeszcze drwal i zabójca Drwal że kopie drewno a Zabójca że zabija zwierzęta i moby Edytowane 9 kwietnia 2017 przez Bahbros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NoVemberr_ 12
Elo, napisał ktoś by dla mnie skrypt na lvl górnictwa?
Ma przede wszystkim posiadać:
- Prefix na chacie
- ma być mały
I to na tyle z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi