ArealXD 0 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 (edytowane) < BronieSK > Nie hejtujcie mnie ponieważ jest to mój pierwszy skrypt a wiem , że takich jest dużo + Skrypt dodaje nam nowe bronie takie jak: Paralizator-Paraliżuje gracza jeśli nim uderzysz (Gracza inaczej z kim którym walczysz nie dla cb) Sztylet-Daje ci Speed jeśli uderzysz gracza Krwawy Miecz-Daje Nausea i Speeda dla cb jeśli uderzysz gracza *Nausea dla gracza dla cb Speeda* Scyzoryk-Daje Hungera dla gracza którego uderzysz Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Komendy: /scyzoryk /krwawymiecz Sztylet: robimy za pomocą komendy: /i 276 1 name:&a&oSztylet - ten id [276] można zmieniać Paralizator: robimy też za pomocą komendy: /i 276 1 name:&9Paralizator - ten id można zmieniać [276] Co do dodania: NARAZIE NIE PLANUJE Edytowane 10 grudnia 2016 przez ArealXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 716 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Spoiler Zamiast execute console command "/give %player% iron_sword 1 name:&7&oKrwawy_&cMiecz lore:&9*Ten_miecz_stworzyl_sensai_JINGYANG_jest_bardzo_silny*" lepiej zrobic give 1 iron sword named "&7&oKrwawy &cMiecz" with lore "&9*Ten miecz stworzyl sensai JINGYANG jest bardzo silny" to player Spoiler permission: essentials.item Czemu essentials? Spoiler Po co używasz 4 razy on death? Wystarczy raz. DaltonEZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer 228 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 (edytowane) 13 godzin temu, Ixidi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Zamiast execute console command "/give %player% iron_sword 1 name:&7&oKrwawy_&cMiecz lore:&9*Ten_miecz_stworzyl_sensai_JINGYANG_jest_bardzo_silny*" lepiej zrobic give 1 iron sword named "&7&oKrwawy &cMiecz" with lore "&9*Ten miecz stworzyl sensai JINGYANG jest bardzo silny" to player Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość permission: essentials.item Czemu essentials? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Po co używasz 4 razy on death? Wystarczy raz. Znam jedna osobe ,co do itemow dawala taka permisje. Kazdemu dawal skrypty jakis czas temu. Wydaje mi sie, ze to od niej I z efektami identycznie, moze jak znajde to dam skrypt nieprzerobiony tamtej osoby Edytowane 10 grudnia 2016 przez Sewer rudyxd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArealXD 0 Opublikowano 10 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 (edytowane) Skript nie mógł być przerobiony bo go sam pisałem Ucze się jeszcze robić takie skripty więc czemu niby przerobiony ? Spoiler Poprawiłem tego skripta trochę //Łącze ~Ixidi Edytowane 10 grudnia 2016 przez ArealXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrypcior 7 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Pomysły typu kosa śmierci, topór tyranów, smocza włócznia były (i są) z serwera [ciach] ~Myszak //nie warnować plz ;x kiedyś ten serwer był popularny a teraz się zmieniło. Kontynuując, wymyśl coś sam. Edytowane 12 grudnia 2016 przez Myszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi