iVeXal 0 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Tak sobie myślałem, czyby nie dodać nowych rang, sklepu, na serwerze mcplay na trybie parkour. Wpadłem na taki pomysł. Można na stronie MCPlay dodać nowe rangi i napisać nowy plugin dla trybu Parkour. np.: (są już VIP i Vaper) sVIP, eVIP, Sponsor, miniYT. Jak byłby miał wyglądać sklep? Otóż można dodać Też nowy plugin nazwany Shop. A jeżeli chcecie coś kupić na przykład: Nowe czapki, particlesy, pety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloniasty 13 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 A co by te rangi miały by mieć ? Bo jednak muszą coś mieć żeby ludzie je kupili ;P A co do sklepu to w sumie dobry pomysł Jak będzie czas dodamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Nowe rangi: NIE 4 vipy to za dużo, miniYT nie, bo YT wystarczy. Sklep: TAK Sklep musi być, bo mam >100000 niepotrzebnych pieniędzy (Tak, kupiłem wszystkie buy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Nowych rang nie wprowadzimy, zbędna rzecz Sklep będzie, ale na chwile obecną robimy nowy tryb xVendrome i iVeXal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iVeXal 0 Opublikowano 10 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Dnia 7.12.2016 o 23:11, Meloniasty napisał: A co by te rangi miały by mieć ? Bo jednak muszą coś mieć żeby ludzie je kupili ;P A co do sklepu to w sumie dobry pomysł Jak będzie czas dodamy No na przykład: Wymagania na YT: - 500 sub (wyjątki mogą być?) - reklama z nowej edycji serwera - Aktywność widzów kanału YouTubera - 200 (lub mniej) wyświetlen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloniasty 13 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 1 godzinę temu, iVeXal napisał: No na przykład: Wymagania na YT: - 500 sub (wyjątki mogą być?) - reklama z nowej edycji serwera - Aktywność widzów kanału YouTubera - 200 (lub mniej) wyświetlen. Nie o to chodzi yt będą indywidualnie rozpatrywane tylko chodzi co miałby serwer dawać w zamian za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iVeXal 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Dnia 10.12.2016 o 10:48, Meloniasty napisał: Nie o to chodzi yt będą indywidualnie rozpatrywane tylko chodzi co miałby serwer dawać w zamian za to eeeee nwm tego. btw sam nagrałem reklamę i nic z tego nie mam xD kanał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloniasty 13 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 8 godzin temu, iVeXal napisał: btw sam nagrałem reklamę i nic z tego nie mam xD No nie za każdą reklamę się coś dostaje trzeba to dobrze zrobić DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iVeXal 0 Opublikowano 27 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Dnia 13.12.2016 o 23:59, Meloniasty napisał: No nie za każdą reklamę się coś dostaje trzeba to dobrze zrobić a co np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górnik69 16 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Wszystko na tak kamciowi się nie chcę taka prawda xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi