filipuer 13 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Witam! Mam problem z sczytywaniem informacji z bazy danych oraz wykonywaniem komendy "if" (w skript np. if player has permission...). Dodam. że z bazą danych jestem na pewno połączony. Posiadam dodatek SkQuery i SQLibrary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xspezek 8 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 A może podałbyś kod skryptu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filipuer 13 Opublikowano 19 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Poco kod? Ja chce tylko linijkę jaką muszę wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xspezek 8 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Nie dasz kodu - nie wiemy dokładnie o co Ci chodzi, co kończy się tym, że Ci nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filipuer 13
Witam!
Mam problem z sczytywaniem informacji z bazy danych oraz wykonywaniem komendy "if" (w skript np. if player has permission...). Dodam. że z bazą danych jestem na pewno połączony. Posiadam dodatek SkQuery i SQLibrary.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi