Brajan545 1 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Siema napisałby mi ktoś skrypt na Łuk Zatrucia ma on robic to, że jak kogoś trafi strzała z tego łuku dostaje efekt zatrucia na 10 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ArcziPlay 0 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 (edytowane) Spróbuj tak []- oznacza 1 tab command /lzatr: #chcesz to zmien na inna nazwe []permission: "luk.zatrucia" []trigger: [][]give a bow of named "&2&lLUK ZATRUCIA" with lore "&4&iKIedy kogoś nim trafisz||Zostanie on zatruty na 10 sekund." to player on shoot on arrow: []if player tool's is bow named "&2&lLUK ZATRUCIA" [][]apply potion of poison on 10 seconds to player OD RAZU MOWIE NIE JESTEM PEWNY CZY TO BĘDZIE DZIAŁAĆ Edytowane 14 listopada 2016 przez ArcziPlay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brajan545 1
Siema napisałby mi ktoś skrypt na Łuk Zatrucia ma on robic to, że jak kogoś trafi strzała z tego łuku dostaje efekt zatrucia na 10 sekund.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi