Usunięty#3468 229 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Witam bardzo serdecznie, dzis mam kolejny problem. Ostatnio zaczalem dosc wielki projekt, ale nie wiem czy bedzie publiczny. Chodzi mi o randomtp takiego typu 1. Komenda: ona odpowiada za random tp command /chodz: trigger: teleport player to {csgo.spawn.%random integer between 1 and 15%} 2.Przed tym mam setspawny, czyli ustawiam teleport. if arg 1 is "setspawn": if arg 2 is "15": set {csgo.spawn.15} to location of player send "&7Spawn 15 zostal zapisany!" 3. I ogolnie nie wywala mi bledow, tylko konflikty zmiennych. Przy czym teleportuje mnie tylko w jedno miejsce. 4. Logi / Bledy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To nie jest csgo. Sam nie wiem dlaczego tak to nazwalem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#3468 229
Witam bardzo serdecznie, dzis mam kolejny problem. Ostatnio zaczalem dosc wielki projekt, ale nie wiem czy bedzie publiczny.
Chodzi mi o randomtp takiego typu
1. Komenda: ona odpowiada za random tp
command /chodz:
trigger:
teleport player to {csgo.spawn.%random integer between 1 and 15%}
2.Przed tym mam setspawny, czyli ustawiam teleport.
if arg 1 is "setspawn":
if arg 2 is "15":
set {csgo.spawn.15} to location of player
send "&7Spawn 15 zostal zapisany!"
3. I ogolnie nie wywala mi bledow, tylko konflikty zmiennych. Przy czym teleportuje mnie tylko w jedno miejsce.
4. Logi / Bledy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To nie jest csgo. Sam nie wiem dlaczego tak to nazwalem xd
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi