Krzysiak 0 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Gracz o nicku "siedem1" zamykał innych w portalu do netheru, przez co nie możnabyło pisać ani teleportować się gdzie indziej. Ja byłem tego ofiarą, lecz kolega zdołał mnie uratować dając mi perły kresu. Inny świadek to"Ex1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak 0 Opublikowano 12 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 EX1 uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Gracz został zbanowany. Proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi