jjjaa 0 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 (edytowane) Witam Czy ktoś może mi na pisać skrypt na excalibur co sie kupuje przez tablicze 1 linijka &1[EXCALIBUR] 2 li nijka &1INTELIGENTNY 3 linijka &1Miecz 4 linijka 300000$ uprzejmie bym prosił o wykonanie mi tak owego skrypta i prosze nie korzystac z mpc forum bo i tak nie działa mi on Edytowane 12 listopada 2016 przez jjjaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 On right click on sign: if line 1 of sign is "&1[Excalibur]": If line 2 of sign is "&1INTELIGENTNY": If line 3 of sign is "&1Miecz": If line 4 of sign is "300000$": If player's balance is equal to or bigger than 300000: Remove 300000 from player's balance Give 1 diamond sword named "&cExcalibur" with lore "||&aZabici gracze: &b0||&aNalezy do: &b%player%" to player Send "&c&lZakupiles miecz!" Stop Else: Send "&c&lNie masz tyle kasy!" Stop On damage: If attacker is a player: If attacker's tool is diamond sword named "&cExcalibur": Remove strength from attacker Apply strenght 4 to attacker for 3 seconds On death: If victim is a player: If attacker is a player: If attacker's tool is diamond sword named "&cExcalibur": Set {_x} to line 2 of the lore of attacker's tool Replace all "&aZabici gracze: " with "" in {_x} Add 1 to {_x} Set line 2 of lore of player's tool to "&aZabici gracze: &b%{_x}%" Stop Uwaga skrypt nie testowany i pisany na telefonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jjjaa 0 Opublikowano 12 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 hmm ten script nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 9 godzin temu, jjjaa napisał: hmm ten script nie działa może podaj błędy, żebym wiedział co naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Brakuje set {_x} to "%{_x}%" parsed as integer Niestety nie da się dodawać do tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jjjaa 0 Opublikowano 18 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 nie da sie nawet kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jjjaa 0
Witam
Czy ktoś może mi na pisać skrypt na excalibur co sie kupuje przez tablicze
1 linijka &1[EXCALIBUR]
2 li nijka &1INTELIGENTNY
3 linijka &1Miecz
4 linijka 300000$
uprzejmie bym prosił o wykonanie mi tak owego skrypta
i prosze nie korzystac z mpc forum bo i tak nie działa mi on
Edytowane przez jjjaaOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie