RoxetGamePlay 0 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Poszukuje skryptu na sklep w którym co zakup bd rosła cena produktu np od 50%. Coś w tym stylu: 1 100$ 2 150 3 225 I krypt ze po postawieniu 4 lei do okoła nich 10 kratek nie można stawiać czy coś w tym styly. Chodzi mi o ograniczenie stawiania leji na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vuxeim 51 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Ten post powinien powędrować do działu "Zlecenia"... Poza tym jeśli chcesz, żeby ktoś go wykonał sprecyzuj co dokładnie ma robić ów skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RoxetGamePlay 0 Opublikowano 11 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 22 minuty temu, Turas napisał: Ten post powinien powędrować do działu "Zlecenia"... Poza tym jeśli chcesz, żeby ktoś go wykonał sprecyzuj co dokładnie ma robić ów skrypt. Masz item w gui za np 100$ kupujesz go następny zakup tego itemka jest 50% drożej czyli 150 i tak dalej. I skrypt ze jak postawisz 5 lejków to jak by by region do okola ze w obrecie 15 kratek nie można więcej położyć. Żeby za dużo nie było w okolicy za dużo bloków mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RoxetGamePlay 0
Poszukuje skryptu na sklep w którym co zakup bd rosła cena produktu np od 50%. Coś w tym stylu:
1 100$
2 150
3 225
I krypt ze po postawieniu 4 lei do okoła nich 10 kratek nie można stawiać czy coś w tym styly. Chodzi mi o ograniczenie stawiania leji na mapie.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi