Vami 4 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Kto może mi napisać prosty skript że po wpisaniu /kosz wyswietla się gui, gdy wsadzi się tam itemy no to poprostu one się usuną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qitZ 1 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 command /kosz: trigger: open chest with 6 rows named "&cKosz" to player Tylko to ostatnia linijkę daj do 2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk //Łączę ~Derpy Vami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) on command /kosz: [TAB]permission: kosz.sk [TAB]open chest with 6 rows named "&4&lKOSZ &d&l- &a&lZjem Wszystkie Twoje Smieci!' Edytowane 7 listopada 2016 przez huert2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taurtis__ 16 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Jak beda błedy z tamtym to masz tutaj wytabowane: command /kosz: trigger: open chest with 6 rows named "&cKosz" to player qitZ i Vami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 4 minuty temu, huert2007 napisał: on command /kosz: [TAB]permission: kosz.sk [TAB]open chest with 6 rows named "&4&lKOSZ &d&l- &a&lZjem Wszystkie Twoje Smieci!' Źle On command /kosz: [TAB]trigger: [Tab]permission: kosz.bg [Tab]wait 3 Rick [Tab] reszta kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qitZ 1 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Jak beda błedy z tamtym to masz tutaj wytabowane: command /kosz:trigger: open chest with 6 rows named "&cKosz" to player Dzięki bo ja na telefonie to pisałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vami 4
Kto może mi napisać prosty skript że po wpisaniu /kosz wyswietla się gui, gdy wsadzi się tam itemy no to poprostu one się usuną
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi