KjubaxDDD 10 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Czesc napisze mi ktos skrypt ktory wygladal by tak ze gdy gracz/e zabija moba o nazwie "&4Mob Test" x20 to tpnie ich na kolejny poziom sam zbuduje a jezeli zabije jednego moba to pisze {Zabici}/{Zabitych} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Omni 7 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 on join: if {zombie.%player%} is not set: set {zombie.%player%} to 0 On death: if {zombie.%attacker%} is less than 21: if victim is zombie named "&4Mob Test": add 1 to {zombie.%attacker%} if {zombie.%attacker%} is 20: send "Gratulacje, pokonales 20 zombie" to the attacker else: send "zabiles juz {zombie.%player%} z 20" to the attacker Nie wiem czy będzie działać, pisane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KjubaxDDD 10 Opublikowano 15 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Dnia 7.11.2016 o 13:15, Omni napisał: on join: if {zombie.%player%} is not set: set {zombie.%player%} to 0 On death: if {zombie.%attacker%} is less than 21: if victim is zombie named "&4Mob Test": add 1 to {zombie.%attacker%} if {zombie.%attacker%} is 20: send "Gratulacje, pokonales 20 zombie" to the attacker else: send "zabiles juz {zombie.%player%} z 20" to the attacker Nie wiem czy będzie działać, pisane z telefonu 1 blad ten w lini if victim is zombie named "&4Mob Test" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Omni 7 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) 20 godzin temu, KjubaxDDD napisał: 1 blad ten w lini if victim is zombie named "&4Mob Test" Sproboje po prostu bez "zombie" If victim is named "&4Mob Test": Edytowane 16 listopada 2016 przez Omni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KjubaxDDD 10
Czesc napisze mi ktos skrypt ktory wygladal by tak ze gdy gracz/e zabija moba o nazwie "&4Mob Test" x20 to tpnie ich na kolejny poziom sam zbuduje a jezeli zabije jednego moba to pisze {Zabici}/{Zabitych}
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi