s1mpLeHaX 0 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) CHcialbym poprosic o zwrócenie moich itemow na servie Megadrop i poskarzyc sie o anty cheata nagle mi napisalo disconnect from server i dedlem a klepalem sie i dedlem oddajcie itemy i zmiencie anty cheata bo mi sie grac odechciewa ale oczywiscie tego nie zrobicie bo dupska sie nie chce ruszyc adminą. Kazdy o to nazeka ja juz chyba z 8 setów evipa stracilem przez wasze ruszanie dupy do servera , na serverze nigdy nie ma admina jedynie co to skajnet którego pozdrawiam POZDRAWIAM ADMINISTRACJE I WLASCICIELA Edytowane 4 listopada 2016 przez s1mpLeHaX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Administracja nie ma dowodów ,że miałeś te przedmioty. Musisz dać ss z itm które miałeś. Podać godzinę w której zostałeś zbanowany oraz swój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Temat został przeniesiony z mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Skargi, problemy i prośby o UB do Skargi, problemy i prośby o UB > mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi