Matek 0 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Witam mam błąd w skrypcie i nie wiem jak go naprawić zapewnie usunąć spację w world ale próbowałem i nic nie działa. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! link do skryptu.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taurtis__ 16 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Nie znam sie na tym ale myśle że if attacker is in world "{@world name}": jest błędne i trzeba dać nazwe dokładną czyli : if attacker is in world "Standard": Ja się na tym nie znam jak już mówiłem wiec nie gwarantuje że zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matek 0 Opublikowano 3 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) Nie działa. Ale dzięki za chęci. Edytowane 3 listopada 2016 przez Matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DragonSk 2 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) znalazłem problem w tym. jest to w 15 linijce jest to to że sprawdza czy attacker jest światem no normalnie beka ale ty to napisałeś podam ci jak mi się juda to naprawić skiript ps jak ci wyśle skript to łapkę poprosze nie niestety to jest coś poważniejszego //Łączę ~Derpy Edytowane 4 listopada 2016 przez DragonSk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matek 0
Witam mam błąd w skrypcie i nie wiem jak go naprawić zapewnie usunąć spację w world ale próbowałem i nic nie działa.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
link do skryptu.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi