Usunięty#3468 229 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie znowu mam jakis problem xd. Chodzi o to, ze chce zrobic komenda wolf, ktora zeby wpisac nie potrzeba uprawnien, ale, ona jest laczona z pluginem, ktory potrzebuje uprawinien komenda /pet wolf i chce by gracz wpisujac komende wolf wpisal ja, ale na uprawnieniach administratora, dokladnie chodzi o takie cos command /wolf: trigger: execute player command "pet wolf" i jak to mam pisze, ze nie mam uprawnien to pet wolf, to jak moge zrobic by dzialalo bez uprawinien> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 make player run cmd "wolf" as op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 1 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 24 minuty temu, bvcz napisał: make player run cmd "wolf" as op dziekuje, niech bog bedzie z toba ~Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#3468 229
Witam wszystkich bardzo serdecznie znowu mam jakis problem xd. Chodzi o to, ze chce zrobic komenda
wolf, ktora zeby wpisac nie potrzeba uprawnien, ale, ona jest laczona z pluginem, ktory potrzebuje uprawinien komenda /pet wolf
i chce by gracz wpisujac komende wolf wpisal ja, ale na uprawnieniach administratora, dokladnie chodzi o takie cos
command /wolf:
trigger:
execute player command "pet wolf" i jak to mam pisze, ze nie mam uprawnien to pet wolf, to jak moge zrobic by dzialalo bez uprawinien>
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi