s1mpLeHaX 0 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Dnia 22 pazdziernika grałem na MCPLAY.PL ale gdy miałem klatke 1 vs 2 to konsola mnie zbanowała na 15 min o podejrzenie o cheaty a wcale ich nie mam.Chcialbym odzyskac itemy oraz zmienic waszego zjebanego anti-cheata . Pozdrawiam s1mpLeHaX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Był update AntyCheat'a mi działa dobrze . Aha z twojego "tekstu" wywnioskowałem że twoja kultura osobista nie jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1mpLeHaX 0 Opublikowano 24 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Działa tobie dobrze ale ja moze duzo sie klepie jestem 6 w ranku a ty siedzisz w gildi i sie nie klepiesz dlatego nie dostajesz banów na 15 i nie traci itemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 18 godzin temu, s1mpLeHaX napisał: Działa tobie dobrze ale ja moze duzo sie klepie jestem 6 w ranku a ty siedzisz w gildi i sie nie klepiesz dlatego nie dostajesz banów na 15 i nie traci itemow Tu nie o to chodzi. Zasada działania antycheat'a jest dla wszystkich jednakowa, więc tutaj nie ma znaczenia, czy siedzisz w zamkniętym pomieszczeniu, czy na otwartej przestrzeni. Użyj do cholery przecinków i kropek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1mpLeHaX 0 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 ale ja chcę itemy odzyskać a nie się kłócic z wami Ortografia //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Nie mamy dowodów, że posiadałeś te itemy. (Zamykam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi