s1mpLeHaX 0 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 (edytowane) Chciałbym zgłośc skarge na HELPERÓW servera MegaDrop MCPLAY.PL . Helperzy nic nie robia jak sie im napisze ,że sie ma problem oni maja to za przeproszeniem w dupie , a jak maja juz odpowiedziec to zawsze pisza nie wiem itp. a dotyczy to zagzor'a i skajnet'a Prosze mnie zrozumiec . Edytowane 22 października 2016 przez s1mpLeHaX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 O co np zapytałeś? I kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1mpLeHaX 0 Opublikowano 24 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Dlaczego nie zalicza mi killi?? o tak zapytałem I czemu jak uderzyłem withera to dostalem bana //Łącze ~bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Z "helperami" została przeprowadzona rozmowa. (Zamykam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Temat został przeniesiony z mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Skargi, problemy i prośby o UB do Skargi, problemy i prośby o UB > mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi