Hej, mam do was prośbę o napisanie kilka skryptów Dziękuje dla osoby co uda się takowy napisać
1. Skrypt na limit Refili,Koxów,Perełek l REFILI MAX 4 l PEREŁEK MAX 2 l KOXÓW MAX 1 l
2. Skrypt na komende /statystyki l POKAZUJE NAM W TAK ZWANYM MENU CZAS PRZEGRANY ZJEDZONYCH KOXOW WYKOPANEGO STONA ZDOBYTYCH ZABOJSTW ORAZ ILE RAZY ZGINELISMY
3. Skrypt na l STONIARKE l BOYFARMER l SANDFARMER l KOPACZ: ROZKOPIE KAZDY BLOK OPROCZ OBSA I BEDROCKA l
4. Skrypt na zabezpiecznie gdy 1 raz wejde na serwer daje mi kod na czacie i musze napisac np: /kod 2a8ka92AD
5. Skrypt na ANTY-BOT taki ze gdy wejde na serwer otwiera sie menu i musze nacisnac na zielona welne
6. Skrypt na anty-spam kolejna wiadomosc mozemy wysylac dopiero za 5 sekund
7. Skrypt na antycheat
Nie trzeba mi pisać wszystkich odrazu 1 wystarczy
BĘDĘ EDYTOWAŁ JEŚLI DANY SKRYPT ZOSTANIE NAPISANY DLA ZLECENIODAWCY
Pytanie
Maciuldo 0
Hej, mam do was prośbę o napisanie kilka skryptów
Dziękuje dla osoby co uda się takowy napisać
1. Skrypt na limit Refili,Koxów,Perełek l REFILI MAX 4 l PEREŁEK MAX 2 l KOXÓW MAX 1 l
2. Skrypt na komende /statystyki l POKAZUJE NAM W TAK ZWANYM MENU CZAS PRZEGRANY ZJEDZONYCH KOXOW WYKOPANEGO STONA ZDOBYTYCH ZABOJSTW ORAZ ILE RAZY ZGINELISMY
3. Skrypt na l STONIARKE l BOYFARMER l SANDFARMER l KOPACZ: ROZKOPIE KAZDY BLOK OPROCZ OBSA I BEDROCKA l
4. Skrypt na zabezpiecznie gdy 1 raz wejde na serwer daje mi kod na czacie i musze napisac np: /kod 2a8ka92AD
5. Skrypt na ANTY-BOT taki ze gdy wejde na serwer otwiera sie menu i musze nacisnac na zielona welne
6. Skrypt na anty-spam kolejna wiadomosc mozemy wysylac dopiero za 5 sekund
7. Skrypt na antycheat
Nie trzeba mi pisać wszystkich odrazu 1 wystarczy
BĘDĘ EDYTOWAŁ JEŚLI DANY SKRYPT ZOSTANIE NAPISANY DLA ZLECENIODAWCY
https://skript.pl/temat/13956-skrypty-na-pro%C5%9Bbe/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi