mikomik50 0 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 Czesc, kiedyś napisałem skrypt, wrzuciłem go na inne forum, porzuciłem projekt, znalazłem go na pastebinie i teraz go zamierzam kontynuować! Posiada on kilka broni, miecz śmierci, maczugę śmierci różdżkę lotu ptaka i zbroję... Oczywiste że dodam więcej, gdyż to za mało.. Tutaj link, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi