Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) Cześć. Jestem już jakiś czas na tym forum (jestem od kiedy forum było na siniku na XenForo) i się jeszcze nie przedstawiłem. Mam na imię Kacper. Idę do II klasy Gimnazjum. Pochodzę z Małopolski. Moje Zainteresowania: - Informatyka- Judo Nienawidzę: - Nieogarniętych ludzi- Piłki Nożnej- Osób które przeklinają (choć czasem się mi i innym zdarza) Pozdrawiam. Edytowane 7 lipca 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) WitamyA ja z Wielkopolski ;-; Edytowane 7 lipca 2014 przez tropereks mati770ka i KeVin000 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Cześć x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Witamy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi