Skocz do zawartości

RozdzkaTp - Skrypt na różdżkę teleportującą na spawn

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe jest "kopiowanie" - a właściwie nieskończone używanie różdżki tzn. Gdy klikniemy PPM i schowamy do, np. enderchesta lub wyrzucimy komuś (np. koledze) to teleportuje nas lecz nie zabierze "patyka". Dodaj jeszcze sprawdzanie czy w ostatniej sekundzie (w tej której ma nastąpić teleportacja) gracz posiada różdżkę:

if player has 369 of unbreaking 1:

Nie sprawdzaj nazwania, gdyż zwykły gracz nie może enchatować itemu 369 (chyba to był patyk).

Regulamin lokalny

1. Tytuł tematu powinien być zgodny z wzorem "<nazwa skryptu> - skrypt na <przeznaczenie skryptu>", np. "RedBananas - skrypt na czerwone banany".

2. Naucz się dodawać crafting do skript.

3. Dodaj VIP komendę spawn.

4. Gracz nie będzie wiedział dlaczego nie ma komendy spawn.

command /spawn:
	trigger:
		send "&cBY ZNALESC SIE NA SPAWN UZYJ ROZDZKI: /rozdzka."

A co jak mam spawn w skripcie a nie w Essentials?  Zrób to w skripcie i dodaj komende do ustawienia teleportacji. Dla innych rang daj krótszy czas oczekiwania. Skript napisany na odpieprz. Zrób pożądny skrypt a nie jakieś "ble ble ble".

Daltone + Crafting umiem dodawac :)

A ze gracz nie wie to poprawie, ja sie ucze a nie -_- 

Daltone + Crafting umiem dodawać :) 

A ze gracz nie wie to poprawie, ja sie ucze a nie -_- 

+++ Ten sk był pisany na szybko i niezbyt dokładnie

//Łączę ~Derpy