KjubaxDDD 10 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Czesc bo mam swoj skrypt na sonihilator nazwa taka prosto z mostu ale chcialbym zebyscie mi poprawili bo mam taki blad ze gdy gracz bije a nie ma tej broni to ma to co bym mial bron prosze o poprawe: on damage: if attacker is player: if name of attacker's tool is "&5Sonihilator": if attacker's tool is diamond hoe of smite 10 named "&5Sonihilator": remove nausea from victim remove slowness from victim remove strength from victim remove regeneration from victim remove resistance from victim remove jump from victim remove speed from victim apply nausea 3 to victim for 2 second apply slowness 10 to victim for 2 second apply absorption 7 to attacker for 4 second apply strength 3 to attacker for 4 second execute console command "playsound mob.endermen.portal %attacker%" execute console command "playsound mob.skeleton.death %victim%" send "&c%attacker% &2Usunol ci wszystkie efekty amuletow za pomoca sonihilatora!" to victim send "&2Usunoles &c%victim% &2Efekty Amuletow!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi