Mondey Gamer 0 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 mam pytanko napisze skript na boss niechce pluginow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Po 1. Dlaczego doublepost ? Po 2. Rozpisz sie np. Co on ma posiadac itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mondey Gamer 0 Opublikowano 26 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 ale mi tylko chodzi aby byl skript na bos sam se dodam efekty wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 11 minut temu, Mondey Gamer napisał: ale mi tylko chodzi aby byl skript na bos sam se dodam efekty wiesz Czyli tylko komenda respiaca bosa ? Jesli tak to lap: command /boss: []Permission: kiwi.b []Permission message: &cBrak uprawnien []Executable by: players []Trigger: [][]spawn 1 zombie named "bos" at player's location [][]send "&6zespawniles bossa" [][]stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mondey Gamer 0
mam pytanko napisze skript na boss niechce pluginow
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi