Taurtis__ 16 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Potrzebuje pluginu na kontrolowanie gracza (pisanie jak on poruszanie sie nim) bo tego potrzebuje dla fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 (edytowane) Nie da się w skrypcie na 100%, ale da się uproszczoną wersję: command /kontroluj <nick>: trigger: set {kontrola::%arg 1%} to true make player look forward command /przod <nick>: trigger: teleport arg 1 one block forward command /tyl <nick>: trigger: teleport arg 1 one block backward command /prawo <nick>: trigger: teleport arg 1 one block right command /lewo <nick>: trigger: teleport arg 1 one block left on any move: if {kontrola::%player%} is true: cancel event /kontoluj zamraza graczy i powoduje ze patrzy sie do przodu. EDIT: Słuchaj, wymyśliłem sobie sposób, że piszesz to co on, on jest ciagle w tym samym miejscu co ty, nawet jak chodzisz, tylko nie ma tych samych rzeczy co ty. Ale byłoby to dłuugie i żmudne. Mogę ci to napisać za 10 zł paypal/psc/klucz csgo/skin 7 euro csgo. Pisz na pw. Edytowane 18 września 2016 przez jasiubor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taurtis__ 16 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 @jasiubor Mi tylko wystarczy to ze mozna go kontrolowac i pisac jak on reszta mnie nie obchodzi wgl dzieki jutro to wklepie Edit: Nie Da SIe Tak Za DUże To //Łącze ~bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taurtis__ 16 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 @jasiubor A gdzie jest ile tabow? Bo jest problem z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Taurtis__ 16
Potrzebuje pluginu na kontrolowanie gracza (pisanie jak on poruszanie sie nim) bo tego potrzebuje dla fun
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi