Lolzek 1 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Mam pl na stoniarke i napisze mi ktos skrypt ze gdy ktos mnie klepie i rozwale kamien to on sie nie regeneruje Jak typ mnie klepnie to czas odlicza 20s i tak od kazdego hitniecia bez zadnego messages Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erax104 5 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Masz pluginy WildSkript i SkQuery? Jeśli nie to pobierz je na serwery łącze ~Wizzard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Można chyba tylko tak: Nie będzie mógł niszczyć wgl. kamienia, i weź no daj plusa on damage: if victim is player: if attacker is player: set {ds::%player%} to now on break of stone: if %difference between {ds::%player%} and now% is more or equal to 20: stop else: cancel event send "&cNie mozesz niszczyc kamienia podczas walki! &7&l &6&l%difference between {ds::%player%} and now%/20" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 (edytowane) Źle... on damage: if victim is player: if attacker is player: set {ds.%player%} to now on mine of stone: set {_xd} to difference between {ds.%player%} and now if {_xd} is less than 20 seconds: stop else: cancel event send "&cNie mozesz niszczyc kamienia podczas walki! Zaczekaj jeszcze &f%{_xd}%&c." Edytowane 17 września 2016 przez gabixdev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 12 godzin temu, gabixdev napisał: Źle... on damage: if victim is player: if attacker is player: set {ds.%player%} to now on mine of stone: set {_xd} to difference between {ds.%player%} and now if {_xd} is less than 20 seconds: stop else: cancel event send "&cNie mozesz niszczyc kamienia podczas walki! Zaczekaj jeszcze &f%{_xd}%&c." Mi chodzi o to ze moge rozwalac kamien ale on sie juz nie zregeneruje jak to jest np stoniarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Mam pl na stoniarke i napisze mi ktos skrypt ze gdy ktos mnie klepie i rozwale kamien to on sie nie regeneruje Jak typ mnie klepnie to czas odlicza 20s i tak od kazdego hitniecia bez zadnego messages
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi