Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Witam, mam problem z plikiem bat, często piszę jakieś programy w .bat, dzisiaj napisałem najprostszy kod: @echo off echo ivall I włączam jako plik .bat i konsola na mikrosekundę się pojawia i znika Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Co ty chcesz z tym zrobić ? A raczej co zamierzałeś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 @derkuz1996 A co Cie to ?, zawsze odpalało konsolkę a chciałem zrobić tak że wchodze w plik i mam na konsoli napis kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 spróboj @echo off echo HEHE pause exit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 17 minut temu, xBG napisał: spróboj @echo off echo HEHE pause exit Działa ale nadal nikt nie wie po co chce to robić XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Jezeli nie chcesz by znikala to napisz na koncu pause Np @echo off echo ival pause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi