creepek 66 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Witam, Napisze mi ktoś skrypt na banowane gracza na 1h za zabicie gracza z rangą Admin. lub Moderator lub Jr.Mod lub Właściciel. Jeżeli napisze się /pozwól <nick> to przez 1 minute gracz może bić admina ? Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) On death: [Tab]if attacker is player: [Tab][Tab]if victim is player: [Tab][Tab][Tab]if {pozwolenie::%victim%} is false: [Tab][Tab][Tab][Tab]heal victim [Tab][Tab][Tab][Tab]ban attacker due to "&cZabiles admina w niewyznaczonym czasie" [Tab][Tab][Tab][Tab]wait 1 hour [Tab][Tab][Tab][Tab]unban attacker [Tab][Tab][Tab][Tab]stop On join: [Tab]if player has permission "jestem.admem": [Tab][Tab]set {pozwolenie::%player%} to false On script load: [Tab]loop all players: [Tab][Tab]if loop-player has permission "jestem.adminem": [Tab][Tab][Tab]set {pozwolenie::%loop-player%} to false Command /pozwol: [Tab]executable by: players [Tab]Permission: jestem.adminem [Tab]Permission message: &cBrak uprawnien. [Tab]trigger: [Tab][Tab]set {pozwolenie::%player%} to true [Tab][Tab]Broadcast "&cAdministratora &3%player% &cmozna zabic bez bana przez minute" [Tab][Tab]Wait 1 minute [Tab][Tab]Set {pozwolenie::%player%} to false Mysle ze pomoglem. Sry za taby ale jestem na tel @edit Tylko nie zapomnij tym rangom dodac uprawnienie "jestem.adminem" Wysłane z mojego HUJAŁEJOFONA przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 września 2016 przez KiwoPL creepek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 12 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) Lech plu-śk A da się zrobić tak? /pozwól (nick) I tylko ta osoba może zabić //łącze - @nicku1 Edytowane 13 września 2016 przez wiktorelex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Ok, zaraz bedzie #edit Teraz Ci nie zrobie bo na tel to troche zajmuje, albo poczekasz na mnie albo popros o przerobienie mojego kodu. //łącze i edytuje - @nicku1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Dnia 12.09.2016 o 09:33, wiktorelex napisał: Lech plu-śk A da się zrobić tak? /pozwól (nick) I tylko ta osoba może zabić //łącze - @nicku1 command /pozwol <nick>: trigger: if player has permission "pozwol.admin": if {pozwolenie::%arg 1%} is false: set {pozwolenie::%arg 1%} to true send "&aPozwoliles graczowi &7&l%arg 1% &ana bicie adminow!" send "&aOd teraz mozesz bic adminow!" to arg 1 else: set {pozwolenie::%arg 1%} to false send "&cNie pozwoliles graczowi &7&l%arg 1% &abic adminow!" send "&cNie mozesz juz bic adminow!" to arg 1 on damage: if {pozwolenie::%attacker%} is false: if victim has permission "jeste.admine": cancel event send "&cNie mozesz bic adminow!" to attacker send "&cGracz &7&l%attacker% &cprobowal cie uderzyc!" Weź no daj plusa creepek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 40 minut temu, jasiubor napisał: Weź no daj plusa Dziękuję plusiiiikkkk leeeci... Plus jeszcze leci samolotem Musisz czekać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 43 minuty temu, jasiubor napisał: send "&cNie pozwoliles graczowi &7&l%arg 1% &abic adminow!" Ale gracz może bić wszystkich adminów? Ja potrzebuje tylko na tego co wpisał /pozwól nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 No ok masz: xD command /pozwol <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1%} to true send "&cTeraz gracze moga bic admina %arg 1%!" on damage: if {bicie::%victim%} is true: cancel event command /zakaz <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1% to false send "&cGracze od teraz nie moga bic admina %arg 1%!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 2 godziny temu, jasiubor napisał: command /pozwol <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1%} to true send "&cTeraz gracze moga bic admina %arg 1%!" on damage: if {bicie::%victim%} is true: cancel event command /zakaz <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1% to false send "&cGracze od teraz nie moga bic admina %arg 1%!" To bazuje gracza po uderzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Nie banuje, tu masz, że banuje: command /pozwol <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1%} to true send "&cTeraz gracze moga bic admina %arg 1%!" on damage: if {bicie::%victim%} is true: cancel event execute console command "tempban %player 30 Nie możesz bić adminow!" command /zakaz <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1% to false send "&cGracze od teraz nie moga bic admina %arg 1%!" Na 30 sekund banuje. creepek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 19 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 10 godzin temu, jasiubor napisał: Nie banuje, tu masz, że banuje: command /pozwol <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1%} to true send "&cTeraz gracze moga bic admina %arg 1%!" on damage: if {bicie::%victim%} is true: cancel event execute console command "tempban %player 30 Nie możesz bić adminow!" command /zakaz <nick>: trigger: set {bicie::%arg 1% to false send "&cGracze od teraz nie moga bic admina %arg 1%!" Na 30 sekund banuje Dziękuję o to mi chodziło Plusik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
creepek 66
Witam,
Napisze mi ktoś skrypt na banowane gracza na 1h za zabicie gracza z rangą Admin. lub Moderator lub Jr.Mod lub Właściciel.
Jeżeli napisze się /pozwól <nick> to przez 1 minute gracz może bić admina
?
Dziękuję za pomoc
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi