Nieaktywny Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 Cześć, podajcie mi dobry komp z mediaexpert lub euro.Przeznacze na niego 1500,00 zł chce aby Minecraft miał minimum 100fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 Lap Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! doplac 70zl i dodaj usluge zlozenia komputera a oni ci go w ciagu 7 dni przywiaza zlozonego NIE posiada windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 5 minut temu, xBG napisał: Lap Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! doplac 70zl i dodaj usluge zlozenia komputera a oni ci go w ciagu 7 dni przywiaza zlozonego NIE posiada windowsa Ja osobiście polecam złożyć PC samemu bo jak mi złożyli to nie działał wentylator przy procku bo nie byly zaczepy wciśnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 28 minut temu, derkuz1996 napisał: Ja osobiście polecam złożyć PC samemu bo jak mi złożyli to nie działał wentylator przy procku bo nie byly zaczepy wciśnięte To zależy od osobby składajacej jezeli ktos nie potrafi moze skorzystac z tych usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Dnia 9.09.2016 o 22:05, xBG napisał: Lap Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! doplac 70zl i dodaj usluge zlozenia komputera a oni ci go w ciagu 7 dni przywiaza zlozonego NIE posiada windowsa prosiłem o kompa z mediaexpert lub euroagd a nie jakieś morele, których nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Morele to w skrocie sklep internetowy w ktorym mozesz samemu zlozyc sobie komputer i za niego zaplacic, a oni Ci go dostarczą. Niw wiem czy w mediaexpert/euroagd sa komputery za 1,5k xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) Czesc, Nie kupuj komputera z roznych sklepow, gdzie dostaniesz gotowca i przeplacisz z 20% tej sumy. Chlopak, serio podal dobry sklep, ale co to samego zestawu nie jestem pewny... Swoja droga, nie dawno kupilem tam kompa za 3,5 z GTX 970 ;DDDDD Edytowane 1 grudnia 2016 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Ten będzie dobry ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 @LogiSV Ujdzie 100 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Dnia 11.09.2016 o 17:07, LogiSV napisał: Ten będzie dobry ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jezeli bedzie potrzeba ogarne cxi system op za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi