Lolzek 1 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Napisze mi ktoś skrypt że jeżeli napisze ./topka to pokazuje top 10 graczy w zjedzonych kox chodzi ze Name czyli Nick Gracza a lore to "Zjedzone koxy {koxy} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 (edytowane) lel Nie tego oczekiwałeś ale proszę kawałek mojego sk: Spoiler Licze Na lajga Spoiler command /top [<text>]: aliases: ranking, topka, top10, rank trigger: if arg 1 is not set: set {_r} to size of {koxy::*} loop {_r} times: loop {{koxy::*}: if {_v.%loop-number%} is not set: set {_v.%loop-number%} to loop-value set {_i.%loop-number%} to loop-index if loop-value is larger than {_v.%loop-number%}: set {_v.%loop-number%} to loop-value set {_i.%loop-number%} to loop-index remove {_v.%loop-number%} from {Punkty::pvp::*} send "&8[&a+&8]&7&m----------&8[&a+&8]&7&m----------&r&8[&a+&8]" send " &6TOP 10 GRACZY JEDZACYCH KOXY" send " " loop {_r} times: if loop-number is smaller than or equal to 10: send " &f%loop-number%. &2&lâś” &7%{_i.%loop-number%}% &f» &7%{_v.%loop-number%}% pkt." set {koxy::%{_i.%loop-number%}%} to {_v.%loop-number%} send " " send "&8[&a+&8]&7&m----------&8[&a+&8]&7&m----------&r&8[&a+&8]" on consume enchanted golden apple: add 1 to {koxy::%player%} Edytowane 10 września 2016 przez megabeka Sirius Black i Lolzek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktoś skrypt że jeżeli napisze ./topka to pokazuje top 10 graczy w zjedzonych kox chodzi ze Name czyli Nick Gracza a lore to "Zjedzone koxy {koxy}
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi