_Ronald_ 2 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 (edytowane) Siemanko! Mam prośbę o napisanie skryptu który po przejściu przez kordy w świecie world teleportuje nas do innego świata (world1) ale w te same kordy co w world ! A i jeszcze nie robiąc następnego tematu prosiłbym o napisanie skryptu że na danych kordach wykonują się rzeczy które ja che np spawn particlesów tak ze tworzy się z nich prostokąt Pomocnym daje + ! Edytowane 3 września 2016 przez _Ronald_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiwoPL 30 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 on any move: []if player is in world "world": [][]set {_x::%player%} to player's x location [][]set {_y::%player%} to player's y location [][]set {_z::%player%} to player's z location [][]If {_z::%player%} or {_x::%player%} is bigger than 1000 or less than -1000: [][][]set player's world to "world1" [][][]set player's y locaton to {_y::%player%} [][][]set player's z locaton to {_z::%player%} [][][]set player's x locaton to {_x::%player%} Powinno dzialac. Musisz sobie wytabowac. Jesli nie dziala pisz. PS: Drugiego sk nwm jak zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ronald_ 2 Opublikowano 4 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 są błędy w konsoli z tymi linijkami: [][][]set player's world to "world1" [][][]set player's y locaton to {_y::%player%} [][][]set player's z locaton to {_z::%player%} [][][]set player's x locaton to {_x::%player%} A i wogóle mnie nie teleportuje do innego świata mam wildskript i skquery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ronald_ 2 Opublikowano 4 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 (edytowane) Dobra mam już zamknąć temcik PS. przepraszam za double post Edytowane 4 września 2016 przez _Ronald_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi