KiwoPL 30 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Witam. Mam pytanie odnośnie mojego skryptu on script load: register new shaped recipe for 1 sunflower named "&bPokeBall" with lore "&aNacisnij PPM aby zamknac moba" using redstone, redstone, redstone, redstone, redstone, redstone, redstone, redstone, redstone Otóż mam dodatki WildSkript oraz SkQuery a skrypt nie działa. Licze na waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiwoPL 30 Opublikowano 1 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Do zamknięcia. Nwm dlaczego ale nie działało. Nwm czy to dlatego ale zainstalowałem jeszcze SkriptPlus i jakoś działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi