Lolzek 1 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Napisze mi ktoś skrypt na wpuszczanie falami pod ./slot <ilosc> i ./slotinfo co pokazuje ile jest ustawionych slotow,ile jest osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHersx 1 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 A łatwiej by nie było by włączać co jakiś czas whlitelisty? Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Zamało to opisałeś. Mam coś takiego. on join: add 1 to {fale.licznik} {fale.licznik} is larger than 10: wait 2 tick kick player due to "&8> &7Robimy fale, jako 10 osoba musisz &9wejsc ponownie" set {fale.licznik} to 0 on load: set {fale.licznik} to 0 command /fale: trigger: send "&8> &7Fale zostaly &9przeladowane" set {fale.licznik} to 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktoś skrypt na wpuszczanie falami pod ./slot <ilosc> i ./slotinfo co pokazuje ile jest ustawionych slotow,ile jest osob
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi