kkuba6 0 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Napisze mi ktoś skrypt na item który jak ma się w ekwipunku to ekwipunek zostaje a jak nie to po śmierci zachowuje się tak ja na vanilla!!! Z góry dziekuje!! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 /gamerule keepInventory true - włącza wypadanie /gamerule keepInventory false - wyłącza wypadanie trudne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuba6 0 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 ivall Chodzi mi o to żeby tylko 1 gracz tak miał a nie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koveek 34 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Proszę, on death: if victim is a player: if victim has permission "keep.inventory": cancel drops Żeby skrypt działał potrzebujesz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie wiem czy zadziała, ale masz jeszcze to: on death: if victim is a player: if victim has permission "keep.inventory": add drop of victim to {itemy::%victim%} clear drops on respawn: add {itemy::%player%} to player's inventory clear {itemy::%player%} Edytowane 29 sierpnia 2016 przez koveek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuba6 0 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 kovek mi nie działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuba6 0 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 naprawiłem koniec tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi