Lolzek 1 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 Napisze mi ktos skrypt jak jeżeli wejde na ID 70 to wypycha mnie w góre zależy kiedy patrze (Na Lobby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanRomcio 21 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Powinno działać Jeżeli nie będzie podaj błędy Spoiler on walking on 70: push the player upwards at velocity 2 push the player horizontally forward at speed 20 I daj like xD Edytowane 29 sierpnia 2016 przez PanRomcio Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 @PanRomcio zrobił dobrze tylko efekt speeda nie wyszedł. Jak się nadejdzie na płytkę to wywala na różna strony bo są krawędzie. Oraz jak już się na nią wejdzie to wywala tylko w powietrze a nie przed siebie. Edytując i patrząc na kod kolegi zrobiłem tak, że jak wejdzie się na id 43 (dwie kamienne płytki) to wywali w powietrze i pędząc do przodu a nie tak jak u kolegi tylko wywalając. Mam nadzieje, że @PanRomicio się nie obrazi, nie będzie zły bo tu chodzi o pomoc innym Testowałem i działa. on walking on 43: push the player upwards at velocity 2 apply potion of speed 100 to the player for 1 second Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanRomcio 21 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Ok spoko, ja się nie obrażam I dzięki za poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktos skrypt jak jeżeli wejde na ID 70 to wypycha mnie w góre zależy kiedy patrze (Na Lobby)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi